Vegueria del Penedès

PROJECTE EMPRESARIAL 2015-16

Vilafranca lliura els premis Creajove 2016 en el marc de la 14a Jornada de l’Emprenedor


Redacció Vilafranca del Penedès

19-05-2016 11:47

El premi al millor Projecte Empresarial 2015-16 va ser per a “Fem camí”, un centre d’intervenció educativa, ideat per Núria Plana i Mònica Cardús

Vilafranca lliura els premis Creajove 2016 en el marc de la 14a Jornada de l’Emprenedor. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ahir dimecres es van lliurar els premis Creajove 2016 a les millors iniciatives empresarials que organitza en diferents categories la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca. Aquest lliurament tenia lloc a l’Auditori municipal en el marc de la 14a Jornada de l’Emprenedor i va estar precedit de la conferència de la periodista, presentadora de TV i experta en creativitat i innovació, Bibiana Ballvé.

Pel que fa als premis Creajove 2016, el premi al millor Projecte Empresarial 2015-16 va ser per a “Fem camí”, un centre d’intervenció educativa, ideat per Núria Plana i Mònica Cardús. Els premis a les categories d'idea més creativa i d'idea més creativa en emprenedoria social, dues categories reservades a alumnes de secundària que han participat als Tallers Creajove, van ser per a “Pintura reflectant” de Júlia Rafecas i Marta Batet de l'IES El Foix (Santa Margarida i els Monjos) (pintura reflectant per a la senyalització vial que es carrega amb la llum solar) i“Warnpill” de Maria Sabater, Eva Raventós, Alina Olsson i Maria Dolorea de l'Escola Montagut (Pastiller electrònic sincronitzat amb rellotge de polsera).

En el parlament de cloenda el tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort,  ha destacat que valorar els diferents projectes i idees presentades ha estat “molt discutit i divertit” i que dels tres projectes que optaven al premi al millor projecte empresarial, “dos ja estan en marxa i el tercer és una idea que té molt de futur”. Montfort ha agraït l’esforç dels participants i els ha animat a presentar-se a la 15a edició dels premis l’any vinent.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.