Vegueria del Penedès

DISCAPACITAT INTEL.LECTUAL

El Parlament aprova una resolució per desencallar l'obertura de la residència del Tegar


Redacció Sant Pere de Ribes

26-05-2016 10:49

Abigail Garrido: 'és un servei per a tota la comarca, però sobretot per a aquelles persones que necessiten amb urgència aquest servei'

El Parlament aprova una resolució per desencallar l'obertura de la residència del Tegar. Ajt Sant Pere de Ribes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diversos representants polítiques de Sant Pere de Ribes i Vilanovina i la Geltrú i membres de l’Associació de Pares del Tegar van assistir ahir al Parlament de Catalunya per donar suport a la proposta de resolució per l’obertura de la Llar Residència per a persones amb discapacitat intel·lectual, que està ubicada a Les Roquetes, i que presentava el grup parlamentari socialista.

Gràcies a la iniciativa, aprovada per unanimitat, s’ha donat llum verda a l’esperada obertura d’aquest l’equipament que fa temps està acabat. Segons l’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, “ens hem de felicitar perquè aquest any tindrem oberta la residència i perquè això és un servei que no només serà pel nostre municipi sinó també per a la comarca, però sobretot per a aquelles persones que necessiten amb urgència aquest servei”.

Finalment, amb la dotació de partida pressupostària necessària i el compromís parlamentari es posarà en marxa abans d’acabar l’any per part de la Generalitat de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.