Vegueria del Penedès

FUNDACIÓ CATALUNYA LA PEDRERA

Neus Arbós, alumna de l'Eugeni d'Ors, seleccionada per al programa Joves i Ciència


Redacció Vilafranca del Penedès

29-05-2016 12:37

El projecte per al qual ha guanyat la plaça s'anomena Fotosíntesi artificial, el repte d'imitar les plantes

Neus Arbós, alumna de l'Eugeni d'Ors, seleccionada per al programa Joves i Ciència. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Neus Arbós Labal, alumna de 4t d'ESO de l'Institut Eugeni d'Ors, ha estat seleccionada, entre un gran nombre d'estudiants inscrits de tot Catalunya, per participar a la 9a edició del Programa Joves i Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera.

El programa té una durada de tres anys. Aquest primer any, la Neus podrà participar a les Estades Món Natura Pirineus 2016, que es duran a terme des del 27 de juny fins al 9 de juliol. El segon any, durant l’estiu de 1r a 2n de batxillerat, els estudiants seleccionats viuen directament la recerca científica en un laboratori d’un centre de recerca, o bé participen en un programa internacional de ciència. Finalment, en l’última fase del programa, els participants s’enfronten al repte de proposar un projecte de recerca a desenvolupar, ja sigui en un centre d’investigació local o en un programa internacional de ciència.

El projecte per al qual ha guanyat la plaça s'anomena "Fotosíntesi artificial, el repte d'imitar les plantes" i està liderat per investigadors de la Teesside University, l’Imperial College London i l’École Polytechnique Fédérale de Lausanne.

El divendres 17 de juny al matí tindrà lloc l’acte de Benvinguda al Programa Joves i Ciència a Món Sant Benet.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.