Vegueria del Penedès

MEMORIAL JOAN SOL

Nova clàssica de 8 dels Xicots de Vilafranca a la diada del Firal


Redacció Vilafranca del Penedès

30-05-2016 9:17

El 3 de 8 ha estat una vegada més el castell d’obertura, amb una estructura que tot i no tenir una mida perfecta s’ha descarregat amb solvència

Nova clàssica de 8 dels Xicots de Vilafranca a la diada del Firal. Xicots de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Xicots de Vilafranca han celebrat avui la diada del Firal – Memorial Joan Sol, una de les cites castelleres que organitza la colla davant del seu local social. La colla vilafranquina ha repetit l’actuació de fa una setmana a les Fires de Maig, la clàssica de 8, que permet comptabilitzar ja nou castells de 8 vermells. La diada ha comptat també amb els Castellers de Sabadell i els Castellers de Castelldefels com a convidats.

El 3 de 8 ha estat una vegada més el castell d’obertura, amb una estructura que tot i no tenir una mida perfecta s’ha descarregat amb solvència. El 4 de 8 ha estat el castell més ben executat avui per part dels Xicots i segurament també el carro gros més bonic del que va de temporada. Finalment, la torre de 7 s’ha mostrat segura, similar a la que es va poder veure a la plaça de la Vila fa vuit dies. La colla amfitriona ha tancat l’actuació amb un pilar de 5 i quatre pilars de 4 simultanis.

Pel que fa a les formacions convidades, els Saballuts han realitzat 4 de 8, 2 de 7 i 7 de 7, mentre que els de Castelldefels han descarregat 3 de 7 i 2 de 6, i han desmuntat dos intents de 4 de 7. Diumenge que ve al migdia els Xicots de Vilafranca actuaran a Sabadell, en la diada d’aniversari de la colla vallesana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.