Vegueria del Penedès

PA AMB XOCOLATA

L'estudiant vilanoví Jordi Serrat rep el Premi Literari Andrea Noya 2016


Redacció Vilanova i la Geltrú

30-05-2016 17:07

Divendres es va fer el lliurament del premi en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

L'estudiant vilanoví Jordi Serrat rep el Premi Literari Andrea Noya 2016. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres es va celebrar al Saló de Plens de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú l'acte de lliurament del Premi literari en memòria d'Andrea Noya: Moments viscuts amb els nostres grans.

En aquesta ocasió el guanyador ha estat Jordi Serrat, l'alumne de l'escola El Cim amb el seu treball titulat: Pa amb xocolata.

L'acte de divendres va comptar amb la presència de la Regidora de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Blanca Albà, que va lliurar el diploma acreditatiu del premi, el membre del jurat, Sixte Moral, que va elogiar l'alt nivell dels relats presentats, i  Joan Gómez, promotor d'aquest certamen literari, que va fer entrega dels 100 € del premi en material escolar al jove guanyador.

Tal i com va explicar el seu autor, Pa amb xocolata narra tot el que un avi explica al seu net, a partir d'un berenar propi d'una altra època.

El premi Andrea Noya és una iniciativa impulsada per família de Joan Gómez Urgellès i la Regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que té com a objectiu promoure la sensibilització dels joves cap al col·lectiu de les persones grans i fer-los reflexionar sobre la transcendència que ha tingut i té el col·lectiu de la gent gran en la defensa i la promoció dels drets humans.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.