Vegueria del Penedès

TV3

El programa “Divendres” es farà des de Vilafranca els dies 27, 28 i 29 de juny


Redacció Vilafranca del Penedès

20-06-2016 16:47

El programa comptarà dilluns amb la presència de Màrius Serra per repassar la forma de parlar i les dites més populars de la zona del Penedès

Imatge promocional del programa “Divendres” de TV3. TV3

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El programa “Divendres” de TV3, que s’emet cada dia de dilluns a divendres a les 16,35h, serà a Vilafranca els dies 27, 28 i 29 de juny coincidint amb la setmana que a la Vila se celebra el Vijazz. El programa, conduït per Helena García Melero i Espartac Peran, comptarà dilluns 27 amb la presència de Màrius Serra amb la seva secció “Paraules en Ruta”, on es repassaran la forma de parlar i les dites més populars de la zona del Penedès. A més, els tres dies es tractaran temes relacionats amb la vila i els vilatans, curiositats i trets que l’identifiquen. Els dies 27 i 28 el plató d’exteriors del programa estarà instal.lat a la plaça de Jaume I, i el dimecres 29 a la plaça de la Vila, per totes aquelles persones que s’hi vulguin acostar.

Públic per anar a TV3 divendres dia 1 de juliol

D’altra banda, per al programa que es realitzarà des dels estudis de TV3 el divendres dia 1 de juliol, es necessiten unes 55 persones per anar de públic i que es traslladarien fins a les instal.lacions de TV3 en un bus gratuït que posarà disposició la cadena. Les persones que es vulguin inscriure per anar de públic a TV3 el dia 1 de juliol han de ser majors de 14 anys i han d’enviar un correu electrònic a l’adreça comunicació@vilafranca.org indicant el nom complet, edat i DNI.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.