Vegueria del Penedès

OPERACIÓ SORTIDA

El Síndic de Greuges obre una actuació d'ofici pel caos de Vueling


ACN Barcelona

06-07-2016 17:50

Rafael Ribó diu que ha demanat informació a l'Agència Catalana de Consum i al Ministeri de Foment i requereix la intervenció de la Defensora del Poble

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha anunciat aquest dimecres que ha obert una actuació d'ofici pel caos de la companyia aèria Vueling a l'aeroport del Prat que ja dura uns quants dies. Ribó ha explicat que ha demanat informació al Ministeri de Foment i a l'Agència Catalana de Consum, i també demanarà l'actuació de la Defensora del Poble espanyol.

Així mateix, ha aprofitat per reivindicar que cal canviar el model aeroportuari espanyol, que ha considerat "anacrònic", pel fet que tot estigui centralitzat en una empresa pública estatal, Aena.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.