Vegueria del Penedès

CEMENTIRI PATRIMONIAL

El cementiri de Vilafranca del Penedès, patrimoni arquitectònic


Redacció Vilafranca del Penedès

11-07-2016 22:34

La seva construcció coincideix amb l’inici dels corrents romàntics del segle XIX i conté obres d’arquitectes reconeguts com Santiago Güell, August Font o Antoni Pons

El cementiri patrimonial de Vilafranca del Penedès. Ajuntament de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cementiri de Vilafranca permet passejar pels seus tranquils carrers tot admirant tombes i mausoleus, així com la construcció i els elements ornamentals. Una visita que permet recórrer la història de Vilafranca per uns dels pocs signes col·lectius en record dels difunts.

La seva construcció coincideix amb l’inici dels corrents romàntics del segle XIX i conté obres d’arquitectes reconeguts com Santiago Güell, August Font o Antoni Pons. El cementiri municipal de Vilafranca del Penedès forma part de l'ASCE, Associació Europea de Cementiris Significatiu.

Més informació aquí

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.