Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR 2016

Els Falcons de Vilafranca a la festa major de Pontons


Redacció Pontons

26-07-2016 10:24

Comença un estiu molt actiu per als Falcons de Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca a la festa major de Pontons. Falcons de Vilafranca

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat cap de setmana els Falcons de Vilafranca es van desplaçar al nord de la comarca, concretament a la localitat de Pontons per tal de participar a la seva festa major diumenge.

Concretament van oferir una actuació al punt de dos quarts de dotze a la plaça de la Vila, on el públic assistent va poder gaudir de l'exhibició més tradicional, oferint un pilar de 5 aixecat per sota, una escala de 9, vuit pilars de 3, una pira 6X5, una piràmide drets de 4, una torreta, un 3 de 6 net, un ventall gGran (3 pisos) flanquejat 2 ventalls (2 pisos) i van finalitzar amb dos pilars de 4 aixecats per sota simultanis.

Comença un estiu molt actiu per als Falcons de Vilafranca, carregat d’actuacions per tota la geografia, no només catalana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.