Vegueria del Penedès

DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Lloveras creu que la mobilització d'aquesta Diada demostra que el procés està en la seva fase final


ACN Barcelona

11-09-2016 17:57

El procés català és excepcional i estic convençuda que en els propers mesos es faran passos molt importants

Neus Lloveras, presidenta de l'AMI, a la mobilització de l'ANC i Òmnium, l'11 de setembre de 2016. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, està convençuda que el nivell de mobilització d'aquesta Diada és un símptoma que el procés es troba en la seva "fase final". "Fa uns dies es parlava de si la mobilització seria més o menys important. Expliqueu-me si hi ha qualsevol país que es mobilitzi d'aquesta manera després de set anys de mobilització", ha preguntat de forma retòrica als periodistes instants abans d'incorporar-se a la fila zero reservada a personalitats presents en la manifestació del centre de Barcelona. "L'ambient i la mobilització d'aquesta manifestació demostra clarament que és una mobilització de la fase final del procés per consultar si la ciutadania vol o no aquesta República Catalana", ha indicat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.