Vegueria del Penedès

IRREGULARITATS EN AL GESTIÓ

La Confederació de Comerç de Catalunya presenta concurs de creditors


ACN Barcelona

21-09-2016 13:19

La patronal va acordar la seva dissolució fa uns dies després de destapar-se les suposades irregularitats en la gestió de Miquel Àngel Fraile

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Confederació de Comerç de Catalunya ja ha presentat el concurs de creditors com a pas previ a la liquidació, segons han confirmat a l’ACN fonts properes a l’entitat. L’assemblea general de la CCC va decidir el passat 5 de setembre la seva dissolució en no trobar sortida a la seva crisi econòmica després del presumpte cas de mala gestió i malversació de fons per part de l’exsecretari Miquel Àngel Fraile. Tot i que en un principi la patronal s’havia proposat donar continuïtat a la Confederació de Comerç de Catalunya, la nova directiva ha optat per la dissolució després que a principis d’estiu es destapessin les suposades irregularitats en els comptes. Actualment, la presidenta de l’entitat és Maria Rosa Eritja.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.