Vegueria del Penedès

CAMPUS D'ESTIU

Èxit del Campus Multiesport 2016


Redacció El Vendrell

21-09-2016 14:59

Campus Multiesport 2016. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Campus Multiesport 2016 d’estiu que ha organitzat la Regidoria d’Esports conjuntament amb el Consell Esportiu del Baix Penedès ha complert el seu objectiu d’apropar a infants de 4 a 14 anys a practicar i gaudir dels diferents esports col·lectius i individuals des d'un vessant lúdic i fent allò que més els agrada: ESPORT.

Aquesta edició del Campus ha ampliat la seva durada en la totalitat de les vacances escolars i així cobrir les necessitats de cada familia.

Enguany, ha hagut un increment d’inscripcións: 670, cent més que al 2015.

La programació de les activitats ha estat dissenyada en 5 torns en els quals s’ha treballat, mitjançant el joc, la tècnica i la tàctica de diferents esports. El treball específic de cadascun dels esports s’ha combinat, en les franges d’edat més petites, amb activitats psicomotrius, tallers de manualitats vinculats als hàbits saludables i valors implícits a l’esport. D’altra banda, tots els grups han realitzat dues sortides per torn: una per l’entorn proper i l’altre en la qual els nens i nenes s’han iniciat en esports alternatius com la vela, l’escalada, etc.

Totes les activitats s’han desenvolupat en l’ampli ventall d’instal·lacions esportives que disposem al nostre municipi: pavelló municipal, pista d’atletisme, pistes de pàdel, pistes de tennis, piscina…

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.