Vegueria del Penedès

AFEVI

Un circuit de trens en miniatura al parc de Ribes Roges


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-09-2016 22:55

El seu recorregut recull tots els elements bàsics d'una explotació ferroviària

Un circuit de trens en miniatura al parc de Ribes Roges. Ajuntament de Vilanova

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El cor del parc de Ribes Roges, a Vilanova i la Geltrú, hi ha un circuit de trens en miniatura. El seu recorregut recull tots els elements bàsics d'una explotació ferroviària: rectes i corbes, ponts i túnels, mar i muntanya, estacions i tallers... Ho podem comprovar fàcilment pujant al tren. Amb un ample de via de 127mm (5"), té un recorregut de 640m en via única, hi ha una estació amb dipòsit de locomotores i plataforma giratòria i al mig del recorregut hi ha El Baixador (l'antiga Estació de la Font) amb dues vies d'apartador. El material que circula pertany tant al club Amics del Ferrovarril de Vilanova i la Geltrú (AFEVI). Les locomotores són de Vapor (aigua i carbó), Tèrmiques (motors d'explossió 2 temps) i Elèctriques (bateries).

Més informació aquí

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.