Vegueria del Penedès

PROGRAMA DE SUPORT A LA CREACIÓ

Tracart estrena divendres al Teatre Principal l'espectacle MOM (Les saisons du corps)


Redacció Vilanova i la Geltrú

17-10-2016 19:03

MOM (Les saisons du corps). EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Aula d'activitats teatrals de Vilanova i la Geltrú Tracart estrena aquest divendres al Teatre Principal l'espectacle MOM (Les saisons du corps), una obra a mig camí entre el teatre i la dansa. La sessió forma part del Programa de Suport a la creació i ha programat després de la representació una trobada amb la companyia.

MOM sorgeix de les ganes d’explorar junts les fronteres entre el teatre i la dansa, la paraula i el moviment, la coreografia i la dramatúrgia, la realitat i la ficció, usant la dansa contemporània com a mitjà generador de significats i emocions en un diàleg directe amb el públic. MOM recorre diferents compartiments del cos i de l’esperit per obrir les finestres de determinades experiències vitals que tots compartim; un accident infantil, la presència de la neu, el pas i la ferida del temps, l’aire de la primavera en una pell que es sent enamorada, la consciència del cos que envelleix, la tardor i els records, la relació amb l’altre, la teva pròpia individualitat, el batec de l’estiu..

MOM és una celebració del cos humà, una història d’amor, narrada a través dels cossos de dos ballarins vilanovins amb una àmplia trajectòria professional, que retornen a l’escenari per oferir-nos aquest viatge.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.