Vegueria del Penedès

CURSA

Obertura d’inscripcions a la Vallmoranta


Redacció Sant Pere Molanta

01-11-2016 18:29

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El proper dissabte dia  19 de novembre  tindrà lloc la 6a edició de la Vallmoranta, la cursa d’orientació solidària de Sant Pere Molanta. Com ja és habitual tindrà dos recorreguts -un de curt i un de llarg- i un temps màxim de 3 hores. 

Els beneficis obtinguts aniran destinats a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Per a poder-hi participar cal inscriure’s prèviament a partir del proper dilluns dia 7 a la pàgina web. Els 200 primers inscrits podran quedar-se a la paella popular que es fa després de la cursa.

Enguany també hi haurà concurs a les xarxes socials entre totes les fotografies penjades amb l’etiqueta #Vallmoranta2016, ja sigui del mateix dia o bé de la preparació i l’entrenament previ.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.