Vegueria del Penedès

FESTA DE MERCATS

El Mar de Tapes es consolida com a referent al Mercat de Mar


Marta González Vilanova i la Geltrú

06-11-2016 9:29

Hi havia llargues cues per aconseguir degustar tapes tan variades com xató, fideuà, sardines en escabetx o diferents fregits per mòdics preus

El Mar de Tapes es consolida com a referent al Mercat de Mar. Marta González

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Mercat de Mar ha tornat a acollir una nova edició del Mar de Tapes entre el vespre de dissabte i la matinada de diumenge amb un gran acolliment per part del públic. A les vuit del vespre de dissabte van començar a obrir les parades de Cansaladeria i Xarcuteria Ana, Gallego Carnisseria, Pesca Salada Rosa Mari, Ca la Montse, Peixos Encarna, Aviram Anna i Fruites M.Dolors. Alhora, al costat del pas sota via començava el cercavila de la batucada Drum Beat que va recórrer el carrer de l’Àncora i el carrer de la Llibertat per arribar a dos quarts de nou a l’interior del mercat.

Després, mentre a la petita plaça interior que hi ha a l’entrada del Mercat el DJ Epi & Blas amenitzava la nit amb música dels vuitanta i dels noranta, al voltant de les parades no hi cabia ni una agulla. Hi havia llargues cues per aconseguir degustar tapes tan variades com xató, fideuà, sardines en escabetx o diferents fregits per mòdics preus que oscil·laven entre l’euro i els quatre euros.

L’afluència de públic es va mantenir gairebé estable al llarg de tota la nit fins el tancament a la una de la matinada, demostrant un cop més la consolidació d’aquest esdeveniment organitzat per l’Associació de comerciants del Mercat de Mar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Diputació de Barcelona.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.