Vegueria del Penedès

FLASH

FUTBOL. El CD Ribes surt a escena visitant el Llorenç


EL PUNT

16-08-2003 13:04

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


El CD Ribes jugarà avui al camp del CF Llorenç el seu primer partit de pretemporada. L'equip que dirigeix Àngel Casado va començar a entrenar-se dilluns passat. El matx contra el Llorenç és el primer d'un ventall de compromisos de pretemporada que tenen com a objectiu preparar l'equip amb vista a la dura temporada de primera regional. Els noms que formen el planter del conjunt ribetà, i que estan a disposicó de Casado són Saül, Reina, Millán, Sarabia, Pino, Adrià, Fernando, Palazón, Vilalta, Minga, Vives, Coque, David, Carlos, Edu, Martín, Vila, Joan, Romero i Samuel. L'equip de Casado té previst acabar aquests partits preparatoris de pretemporada el 7 de setembre vinent. Aleshores rebrà el FC Vilafranca, que dirigeix Josep Alonso al seu camp.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.