DIA DE LA TERRA MADRE
10-12-2016 9:04
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
L’envelat de la platja de La Fragata acollirà aquest dissabte i diumenge l’edició especial del Mercat de la Terra amb l’objectiu de promocionar els productes alimentaris km 0, de proximitat, artesans i ecològics.
En el marc del Mercat de la Terra, s’han previst tallers, activitats infantils i de divulgació per recordar la importància d’una producció agroalimentària fonamentada en el respecte del medi ambient i de la salut dels consumidors.
L’acció s’emmarca en els actes de la celebració internacional el 10 de desembre del Dia de la Terra Madre, que es celebra a més de 120 països de tot el món, i està organitzada per l’Associació Slow Food del Garraf i Penedès amb la col·laboració del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.
Activitats programades
El dissabte 10, a les 12.30h, s’ha previst un tast vins del Garraf, a les 13.30h un tast de Malvasia de Sitges i a les 17.30h vins biodinàmics. A l’espai infantil, a partir de les 10.30h, hi haurà ludoteca i a les 11.30h un taller de llavors i plantes. A l’espai de cuina, de 11h a 19.30 s’han previst demostracions a càrrec d’Àlex Rodríguez, i demostracions i maridatges amb productes locals. I a les 11h un taller de cuina amb deshidratats, a càrrec del dietista Jordi Chacon. A les 10.30h hi haurà un taller d’elaboració de cerveses i durant tot el dia es faran degustacions d’infusions i begudes ecològiques a càrrec de La Cantina Solar.
El diumenge 11, també s’ha programat a les 12.30h, vins Biodinàmics i, a les 13.30h, tast de Malvasia. A les 11h, a l’espai de cuina, es podrà gaudir de nou d’un show cooking a càrrec d’Àlex Rodríguez, a les 10.30h tindrà lloc un taller d’elaboració de cerveses i també durant tot el dia es podran degustar a la Cantina infusions i begudes ecològiques.
PUBLICITAT
PUBLICITAT