Vegueria del Penedès

LITERATURA NEGRA

El Nadal Negre de Cubelles Noir fa ple


Redacció Cubelles

12-12-2016 10:19

El Nadal Negre de Cubelles Noir fa ple. Cubelles Noir

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Les jornades literàries anomenades Nadal Negre organitzades per la associació Cubeller Noir entre el 3 i el 11 de desembre dins la Fira de Nadal de Cubelles amb la presentació per part de Yoli García de Nit de Joan Maria Arenas, Conjura Gaudí de José Vaccaro i Olga de Vicente Corachán per part de Charo González, va omplir les sales de debat, es va fer ampli ressò a les xarxes socials i va ocupar espai als mitjans de comunicació, tanmateix la venda de llibres va tenir bon ritme.

El president de l’associació i comissari del festival Xavier Borrell va manifestar que l’organització va quedar satisfeta de l’èxit i que ja preparen unes noves jornades coincidint amb la Fira Medieval de setmana santa que s’anomenaran Pasqua Negra, a banda del festival de l’agost que aquest any tindrà un dia més.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.