Vegueria del Penedès

NADAL 2016

Satisfacció a Cubelles per la Fira de Nadal, que augmenta la participació respecte l'any passat


Redacció Cubelles

13-12-2016 11:01

Les gairebé 100 parades asseguren la continuïtat d’una activitat que atreu molt públic durant el cap de setmana

Fira de Nadal de Cubelles 2016. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La gran afluència de públic al llarg del passat cap de setmana permet garantir la continuïtat de la Fira de Nadal, tal i com ho ha assegurat Raül Mudarra, regidor de Turisme, comerç i fires en una entrevista a Ràdio Cubelles. Mudarra ha destacat l’èxit de les activitats infantils i exhibicions d’infants, doncs “actes com aquest atreuen una gran quantitat de familiars acompanyant als infants”, el que va permetre omplir els carrers i places del nucli antic, especialment el dissabte a la tarda i diumenge al matí i migdia.

El regidor de Comerç i fires assegura que “la participació ha augmentat respecte l’edició de l’any anterior”, mantenint el centenar de parades (97 en total) de les quals el 40% corresponien a comerç o teixit associatiu local.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.