Vegueria del Penedès

CARNAVAL 2017

El pastisser Christian Escribà participarà enguany a la Merengada de Vilanova


Redacció Vilanova i la Geltrú

16-02-2017 11:40

Escribà serà el convidat de la pastisseria Blanch i l'elaboració de la merenga gegant s'emetrà al seu programa ‘Bogeria a la pastisseria’, que emet TV3

El pastisser Christian Escribà participarà enguany a la Merengada de Vilanova. Escribà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El prestigiós pastisser Christian Escribà participarà enguany a la Merengada de Vilanova i ho farà acompanyat de Jaume Blanch, amfitrió de la festa que va néixer als peus de la seva pastisseria. Escribà serà el convidat de la pastisseria Blanch i participarà en elaboració de la merenga gegant que es llençarà al públic el proper Dijous Gras. L'elaboració la festa s'emetrà al seu programa ‘Bogeria a la pastisseria’, que emet TV3 i que descobreix els encàrrecs més extravagants i els més emotius que rep un dels pastissers més genials. ‘Bogeria a la pastisseria’ consta de 13 capítols d’uns 50 minuts que recolliran un total de 26 històries.

A Vilanova i la Geltrú, la versió infantil del Dijous Gras és la Merengada. La festa va sorgir, com tantes coses del Carnaval, d’una idea més o menys espontània d’una pastisseria vilanovina, la pastisseria Blanch, que va plantar davant de la seva botiga —i enmig del carrer— una merenga gegant.  Passejar pel centre de Vilanova una tarda de Dijous Gras, doncs, es converteix en un esport de risc, de risc de quedar ben emblanquinat per la merenga. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.