Vegueria del Penedès

JUDO

Excel·lent participació del Club Judo Olèrdola a la Copa Catalunya


Redacció Olèrdola

22-02-2017 10:41

Irene Romero, medalla de bronze. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Dissabte va tenir lloc a Coma-Ruga la Copa Catalunya de Judo Benjamí i Aleví en la que van participar els benjamins i els alevins del Club Judo Olèrdola.

En la categoria aleví en Derek Romer i en Adam Amghar van aconsseguir l'or en guanyar tots els combats i en la categoria benjamí Toni Torrents primer, en Biel Pellissa i en Gerard Sellés segons i en Nil Arenes tercer.

Super Copa d'Espanya Infantil de judo Villa de Montijo

El dissabte passat Irene Romero del Club Judo Olèrdola va participar a la Super Copa d'Espanya Infantil de Judo Villa de Montijo en la que va aconsseguir penjar-se la medalla de bronze guanyant amb fermesa el combat que decidia aquest metall.

Cadet European Judo Cup Fuengirola 2017

Aina Cornellà del Club Judo Olèrdola es va desplaçar-se el passat cap de setmana convocada per la selecció espanyola de Judo per a competir en l’European Judo Cup de Fuengirola. Va guanyar el primer combat però no va poder passar la segona ronda contra la contrincant italiana.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.