Vegueria del Penedès

PLAYRENFE

Renfe instal·la wifi gratuït durant mitja hora a quatre estacions catalanes de Rodalies


ACN Barcelona

23-02-2017 21:43

També s’habilita el pagament de bitllet amb el mòbil, segons la companyia únic als serveis de transport públic de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Renfe ha instal·lat wifi gratuït durant mitja hora a una vintena d’estacions de Rodalies de l’Estat, quatre de les quals catalanes. El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, ha presentat el servei aquest dijous a l’estació Nuevos Ministerios de Madrid, després de les proves pilot que s’han fet a Plaça Catalunya, a Barcelona, i a Getafe Centro, també a Madrid. Els serveis de connectivitat i informació i entreteniment de ‘PlayRenfe’ s’ha posat en marxa avui mateix. Està disponible a partir de les validadores d’entrada a l’estació i a la zona de les andanes. Les estacions catalanes que disposaran d’aquest servei són Plaça Catalunya, Arc de Triomf, Clot Aragó i Aeroport.

La funcionalitat de ‘PlayRenfe’ a les estacions de Rodalies estarà adaptada a la demanda dels clients de rodalies. Així els clients disposaran d’un temps màxim de connexió de 30 minuts per optar a serveis de connectivitat i informació general i de servei així com a continguts d’entreteniment.

A banda, De la Serna també ha anunciat una altra novetat, el pagament dels bitllets de Rodalies amb el mòbil. Es fa a través de l’aplicació ‘Renfe Ticket’. En el moment de la compra a través de les màquines d’autovenda es podrà triar l’opció ‘Pagar amb Renfe Ticket’. Un cop seleccionada, a la pantalla de la màquina autovenda apareixerà un codi QR que caldrà escanejar o introduir un localitzador mitjançant el teclat per iniciar el pagament a través de l’App Renfe Ticket del telèfon.

Un cop validat aquest codi, al telèfon mòbil apareixerà un resum de les característiques del bitllet i l’opció de pagament amb la targeta de crèdit associada a l’aplicació Renfe Ticket, per tal de poder imprimir el bitllet vàlid corresponent. Renfe assegura que aquest sistema de pagament és únic als serveis de transport públic de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.