Vegueria del Penedès

FEDERACIÓ DE DIABLES I DIMONIS

Més de 100 diables i diablesses omplen el Casal d'Entitats de Sant Sadurní


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

14-03-2017 12:46

L'Assemblea va assentar les bases per la creació d'un Concurs Nacional d'Enceses per colles adultes, previst per l'any 2018

Més de 100 diables i diablesses omplen el Casal d'Entitats de Sant Sadurní. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Diumenge 12 de març va tenir lloc a Sant Sadurní d'Anoia l'Assemblea General de la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya. La sala d'actes del Casal d'Entitats es va encarregar d'acollir més de 100 diables, diablesses i altres grups de foc d'unes 50 colles diferents, vingudes d'arreu del territori de parla catalana.

L'Assemblea, màxim òrgan decisori de la Federació, va aprovar l'estat de comptes de l'any anterior i el pressupost per aquest, i es van assentar les bases per la creació d'un "Concurs Nacional d'Enceses" per colles adultes, previst per l'any 2018. En l'acte també es van convocar formalment les eleccions a la junta directiva, que tindran lloc el proper diumenge 2 d'abril en una seu per determinar.

La junta va aprofitar per presentar i donar la benvinguda a la cinquantena de colles que s'han afegit a la Federació aquest any, sobrepassant així les 300 entitats associades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.