Vegueria del Penedès

NOVA TEMPORADA

Assaig conjunt dels Minyons de l'Arboç amb els castellers de la il·lusió


Redacció L'Arboç

29-03-2017 8:32

Van fer un 4 de 5 net i un pilar de 4 que, tot i la indecisió de l’anxaneta, va ser molt emotiu

Assaig conjunt dels Minyons de l'Arboç amb els castellers de la il·lusió. Ana Maria Sánchez

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat divendres 24 de març, l’assaig dels Minyons de l’Arboç va tenir una companyia molt especial: la colla castellera dels castellers de la il·lusió, tot un exemple de ganes i superació. Des que van actuar junts en una diada a l’Arboç, les dues colles han fet uns forts lligams d’amistat. Els castellers de la il·lusió són un projecte que neix, a Valls, a partir de la iniciativa Blue Hearts, que té com a objectiu treballar per la inclusió de persones amb discapacitat fent servir els castells com a eina catalitzadora.

A l’assaig es va fer un castell conjunt, concretament un 4 de 5 net. També un pilar de 4 que tot i la indecisió de l’anxaneta, va ser molt emotiu, ja que el segon del pilar era el Sergio que havia fet castells anteriorment en una colla i després va tenir un greu accident. Tot i això encara vol seguir sent casteller i fer castells, admirable igual que la resta de components de la colla.

Els Minyons de l’Arboç han agraït públicament que aquest assaig de divendres fos tan especial.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.