Vegueria del Penedès

ISLAMISME GIHADISTA

August Armengol (PxC) replica Josep Mañé Chaparro (CUP)


August Armengol Rofes El Vendrell

31-03-2017 10:16

Que n'és de fàcil atacar quan saps que ningú no t'assenyalarà per fer-ho...

August Armengol Rofes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un cupaire, Josep Mañé Chaparro, en el llarguíssim però poc encertat article “Tant lluny de casa”, acusa Plataforma per Catalunya (PxC) de pensar que “l'enemic a batre és l'esglaó més feble de la societat”, en referència als immigrants. En realitat, PxC el que pensa, diu i fa, és atacar l'esglaó més fort i poderós: la casta que imposa la globalització[1], que expandeix el capitalisme sense escrúpols, els mateixos que treuen profit de l'explotació de la mà d'obra barata i esclava, sigui de la nacionalitat que sigui. Des de l’FMI, passant per la UE, fins arribar a la Fundació Rockefeller. Així que els que treuen profit de “l'esgláo més feble” deu ser la CUP, la Unitat Contra el Feixisme i les marques blanques tipus Colau, que corren a posar davant la foto i d'escut humà a una persona immigrant per a atacar-nos i que a ells no els arribi crítica alguna.

Quan PxC parla de gihadistes infiltrats a les marees humanes que anomenen els mitjans de comunicació com a “refugiats”, té clar que llegeix les notícies i les declaracions als mitjans de les institucions oficials quan admeten que els terroristes d'alguns dels atacs soferts a Europa han vingut recentment des d'aquestes vies d'accés al continent. I millor no parlem dels terroristes nascuts ja als països europeus, fills de segona o tercera generació d'immigrants, perquè aleshores es demostra com de malament s'ha implementat la política d’integració i de convivència del liberalisme i del progressisme arreu d'Europa.

No és cert que PxC calli la realitat: nosaltres hem dit que l'islamisme gihadista ha estat finançat des d'Occident, des dels EUA -i sí, com va admetre Hillary Clinton, per això tampoc és ara presidenta-, des d'Europa, i des dels putrefactes aliats com l'Aràbia Saudita, les monarquies del Golf o Israel[2].

I també PxC parla del que el senyor de la CUP, autor de l'article, no li posa nom: neocolonialisme. El culpable econòmic de bona part del subdesenvolupament de les regions més pobres del planeta. Potser els senyors de la CUP prefereixen la llagrimeta fàcil a dir les coses amb propietat, per si es perden enmig del debat. Potser només saben parlar d'utopies adolescents i no de realitat política.

Sempre és còmode atacar PxC perquè cap altre grup polític amb presència institucional sortirà a defendre-la front atacs antidemocràtics. Segurament, fins i tot s'hi afegiran. Però això ja ha passat a altres països d'arreu d'Europa, fins i tot als EUA: tot l'establishment unit, des de neoliberals capitalistes fins a neocomunistes disfressats de postmoderns, ataquen als qui volen votar coses diferents, als qui volen solucions fermes en defensa de la Justícia Social i del “Primer els de casa”. De Le Pen a Trump. Per això no ens sorprèn quan el magnat i especulador financer George Soros finança les organitzacions suposadament ‘antiracistes’ com les que van de la mà amb la CUP[3].

Sempre és còmode fer articles contra la titànica i democràtica feina de PxC en defensa dels treballadors, dels petits i mitjans empresaris, contra un establishment hostil. Sobretot si no s'està acostumat a tenir respostes que destapin les vergonyes. No ens han de donar lliçons de democràcia ni de tolerància qui es dediquen a assaltar seus de partits que, tot i ser investigats per corrupció, segueixen formant part del joc democràtic, com el PP a Barcelona; no ens donaran lliçons els qui engeguen campanyes d'expulsió d'alumnes, amb noms i cognoms, a la Universitat Autònoma de Barcelona, només pel fet de pensar diferent als cadells de l'extrema esquerra independentista; no ens donaran lliçons els que tracten de rebentar actes públics com el nostre de la Diada de Sant Jordi de 2016 a Coma-ruga/El Vendrell, sense cap permís dels Mossos per fer-ho, ni els que pinten la porta de casa meva amb esprai per assenyalar-me i fer-me sentir com un jueu en l’època dels nazis.

PxC representa milers de persones a tot Catalunya. Qui entengui que amb la veritat a la mà i amb el diàleg podrà treballar pel futur dels ciutadans, s'entendrà amb nosaltres. Qui segueixi atacant el pensament d'aquests milers de persones, només mostraran la cara més intolerant i amarga de la política. Nosaltres amb el poble, ells amb la violència.


August Armengol Rofes
Regidor i portaveu de Plataforma per Catalunya (PxC) a l'Ajuntament del Vendrell

 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.