Vegueria del Penedès

INSTAGRAM

Marga Serra guanya el concurs fotogràfic d'EIX CARNAVAL


Redacció Vilanova i la Geltrú

04-04-2017 8:46

Enguany han participat 130 imatges en el concurs d'Instagram que fan un recorregut per les imatges més originals del carnaval del Penedès

Marga Serra guanya el concurs fotogràfic d'EIX CARNAVAL. Marga Serra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Marga Serra ha guanyat el concurs fotogràfic d'EIX CARNAVAL, en el qual han participat un total de 130 fotografies a través de la plataforma Instagram. El jurat ha valorat la qualitat de la imatge i l'originalitat del moment que capta, enmarcat en els actes del Carnaval de Vilanova i la Geltrú. El premi per a la guanyadora del concurs és una tablet (Display 9'' resolució 800x480, Dual Core, Càmera frontal, Micro HDMI, Android, Wifi), gràcies al patrocini de Centre Fuji Vilanova.

El jurat d'aquesta quarta edició del concurs fotogràfic ha estat format pel fotògraf Xavier Prat, pel director d'EIX DIARI, Carles Castro, i per un representants de l'empresa patrocinadora Centre Fuji Vilanova.

El premi es lliurarà aquest dissabte a les 12 del migdia a la Masia Cal Cego de Cunit, coincidint amb l'entrega dels Carnestoltes Digitals 2017.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.