Vegueria del Penedès

CHAMPIONS LEAGUE

Marc Bartra, operat aquesta nit per les ferides que va patir a l'explosió a l'autobús del Borussia Dortmund


Redacció Sant Jaume dels Domenys

12-04-2017 9:39

La policia ha confirmat que l'equip va ser víctima d'un atac amb explosius amagats a la carretera i que s'ha trobat un escrit de reivindicació de l'atac

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El futbolista penedesenc Marc Bartra ha hagut de ser operat aquesta nit, segons ha confirmat el seu pare a diversos mitjans, a causa de les ferides produïdes durant l'explosió que va patir ahir l'autobus del Borussia de Dortmund. Bartra va patir ferides al braç i a la mà. L'agència EFE recull que el porter del Borussia va explicar que anava assegut a l'última fila de l'autobús al costat de Bartra, que va rebre l'impacte de diversos vidres. Després de l'explosió, els futbolistes es van estirar al terra per por a més explosions.

L'equip va sortir de l'hotel on estava concentrat quan van esclatar les càrregues explosives. La policia assumeix que ha estat un atac dirigit contra l'equip de futbol i que els artefactes van ser amagats en un lateral de la carretera, al costat d'una zona d'aparcament. L'atac va tenir lloc en la cantonada del carrer Wittbraeucker i la Schirrmannweg a la zona de Dortmund-Hoechsten (a uns 10 quilòmetres de l'estadi) i la fiscalia va afegir que han trobat una carta en el lloc de l'atemptat la veracitat del qual ha de ser encara comprovada.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.