Vegueria del Penedès

CURSA

Obertes les inscripcions a la Rebentaespardenyes 2017


Redacció Santa Margarida i els Monjos

18-04-2017 9:33

Es tracta de la 5ª Cursa i 7ª Caminada de muntanya que es celebrarà el pròxim diumenge 28 de Maig 2017 organitzada pel Ball de Diables de la Ràpita

Imatge d'arxiu de la Rebentaespardenyes. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Com en els últims anys la cursa constarà de dos recorreguts:

- Cursa de Muntanya (Llarga) de 22km i un desnivell +630m pels més atrevits, i que estarà inclosa dins el programa oficial de la Lliga de curses de muntanya Gran Penedès que organitza l'associació Correm per la Terra.

- Cursa de Muntanya (Curta) de 10,5km de més fàcil abast i amb menys desnivell, apta per a corredors que s'inicien.

A part, també organitzarem l'habitual Caminada de muntanya que passarà per alguns racons emblemàtics del Parc del Foix. Aquesta també compta amb dos circuits, un d’aproximadament de 16km i una altre d'uns 8km. Com cada any intentem canviar una mica el recorregut per fer-ho més atractiu.

Els preus per a participar són:

Curses de muntanya -->12,80€
*Descompte per a federats de 0,50€
Caminada tant curta com llarga --> 10€
Per als menors de 10 anys --> 7€

El termini d'inscripcions finalitzarà el dijous dia 18 de maig. Hi ha un màxim de 300 participats per a les dues modalitats de cursa i les dues de caminada. També hi haurà inscripcions limitades el mateix dia, de 7:30h a 8:00h (a partir de les 8.00h no s’acceptaran més inscripcions).

Podeu inscriure'us a al següent link:

Inscripcions 22km

Inscripcions 10,5km

Inscripcions caminada

Inici de les curses: 8:30h.
Inici de les caminades: de 8:35h a 8:40h.

Hi haurà servei de dutxes per a qui ho demani, i que hi haurà diversos sortejos per a tots els participants com material d'esport, sopars en restaurants, i altres sorpreses, a part de l'esmorzar i els recordatoris per a tots els participants i un petit refrigeri i vermut final.

De cada inscripció que realitzeu donarem 0,50€ a l'organització JO ESPORTISTA SOLIDARI  una organització sense ànim de lucre, que ofereix uns serveis de suport organitzatiu de curses esportives amb finalitats benèfiques.

Podeu trobar el reglament, inscripcions i molta més informació aquí

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.