Vegueria del Penedès

APROPIACIÓ INDEGUDA

Comunicat de la Mancomunitat Penedès Garraf arran de la sentència contra l'extresorera


Mancomunitat Vilanova i la Geltrú

19-04-2017 17:32

La Mancomunitat va interposar denúncia per apropiació indeguda de diner públic i a l’inici de l’actual mandat va prendre la decisió d’acomiadar i trencar tota relació amb Maria Victòria Mora

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’actual equip de Govern de la Mancomunitat ha rebut la sentència de l’Audiència de Barcelona que condemna Maria Victòria Mora, ex cap d’administració i tresorera, per apropiació indeguda en l’anterior legislatura.

La Mancomunitat va interposar denúncia per apropiació indeguda de diner públic i a l’inici de l’actual mandat, el nou equip de govern, va prendre la decisió d’acomiadar-la i trencar tota relació amb aquesta persona.

Així mateix, després del relleu en la gerència i dels canvis efectuats en l’organigrama, l’equip de govern considera que ha dotat a l’ens d’una estructura de gestió i de control efectiva que evitarà que es repeteixin aquestes situacions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.