Vegueria del Penedès

BÀSQUET

El Consher Mata ja no depèn d'ell mateix per mantenir-se


Redacció Sant Pere de Ribes

03-05-2017 10:38

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Un altre partit molt irregular a una pista difícil porta l'equip ribetà al llindar del descens directe. La derrota, combinada amb la victòria del Maristes de Sants - Les Corts, posa el Consher Mata en situació crítica, ja que ara ha d'esperar que els barcelonins perdin per tornar a ocupar places de promoció per evitar el descens.

El partit contra l'Àguiles, equip que ha consolidat la permanència gràcies a una molt bona primera volta, es va mantenir igualat fins a l'últim quart (44-44), però un mal inici va proporcionar un avantatge massa gran pels locals. Tot i la bona defensa dels ribetans durant tot el partit, aquest cop van ser les males decisions en atac les que van impedir agafar més avantatge quan tocava (23-27, minut 15; 40-44, minut 28).

Aquest dissabte, el Ribes rep el BAM, rival que va superar els de Toni Segarra àmpliament a la primera volta però que es troba immers en la lluita per sortir de la promoció de descens. Toca guanyar per trencar un ratxa de sis derrotes consecutives i esperar que diumenge, l'Águiles -tot i estar matemàticament salvat- s'imposi a la pista dels Maristes.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.