Vegueria del Penedès

GUÀRDIA URBANA DE BARCELONA

Jané demana que el cas del pantà de Foix no posi "ombra" sobre la "bona tasca" de la Guàrdia Urbana de Barcelona


ACN Barcelona

14-05-2017 22:37

El conseller d'Interior, Jordi Jané, l'11 de maig del 2017 al saló Automobile Barcelona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha defensat aquest diumenge la "bona tasca" de la Guàrdia Urbana de Barcelona i ha demanat que el cas del pantà de Foix no posi "ombra" sobre aquest cos. En declaracions als mitjans, al Circuit de Catalunya, el conseller ha transmès el seu suport al cos municipal "més enllà de si un o dos agents poden estar implicats" en el crim. Els Mossos d'Esquadra, ha recordat, "segueixen investigant el cas", que està sota secret d'actuacions. Aquest dissabte van detenir una dona, parella del guàrdia urbà mort, que també és agent de la Guàrdia Urbana, i un altre home, també agent del mateix cos policial, tots dos per la seva suposada implicació en el crim. El cos del policia mort va ser trobat calcinat en un cotxe en una pista forestal a prop del pantà de Foix, el 4 de maig.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.