Vegueria del Penedès

VOLEI PLATJA

Vilanova i la Geltrú, seu del Campionat de Catalunya de Volei Platja


Redacció Vilanova i la Geltrú

22-05-2017 11:29

La ciutat acollirà aquest cap de setmana 27 i 28 de maig la segona prova del circuit català

Campionat Catalunya Volei Tour. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La platja de Ribes Roges acollirà aquest cap de setmana, 27 i 28 de maig, la celebració d'una de les proves corresponents al Campionat de Catalunya de Volei Platja.

Vilanova i la Geltrú se suma doncs a les poblacions de Lloret de Mar, Mataró, Cunit, Calella, Torredembarra, Cambrils i Castelló d'Empúries, en ser la seu d'aquest campionat, organitzat per la Federació Catalana de Volei Platja, en la modalitat federativa i amateur.

Elsl equips inscrits al Campionat de Catalunya Vichy Catalan Volei Tour jugaran els seus partits durant tot el dissabte, i diumenge tindran lloc les semi finals i final.

Pel que fa a l'Open, els partits començaran dissabte al matí, i a la tarda hi haurà les finals. Els jugadors i jugadores d'aquesta categoria podran jugar diumenge l'Open Mixt.

La categoria Vichy té el seu propi rànquing i puntua pel campionat nacional de Volei Platja. El circuit està dotat amb premis econòmics i de material esportiu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.