Vegueria del Penedès

UN 12,6% MÉS

La DO Cava afirma que s'han venut 5,1 milions d'ampolles el primer trimestre del 2017


ACN Sant Sadurní d'Anoia

20-06-2017 18:49

Es destaca la xifra del Cava Premium, que ha augmentat un 30,8%, fins a 1,2 milions d'ampolles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Denominació d'Origen Cava ha afirmat que el primer trimestre del 2017 s'han venut 5,1 milions d'ampolles d'escumós, un increment del 12,6%. Al mercat interior l'augment representa un augment del 20%, segons la mateixa font. Al mercat exterior, l'augment ha estat del 9,1%, amb pujades significatives a Holanda, del 70%; a Suècia, del 43%; al Canadà, del 41%; a França, del 38%, o a Alemanya, del 30,7%. Al Regne Unit i als Estats Units, en canvi, hi ha hagut descensos del 7 i del 12% respectivament. El cava ecològic registra un augment "considerable" i s'estima que a final d'any superarà els 5 milions d'ampolles.

Totes les xifres han estat anunciades pel president del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, en el marc d'un saló del Cava Premium celebrat aquest dilluns a l'Hotel Domine de Bilbao, amb presència de 25 empreses elaboradores.

Precisament, per a la CO Cava la xifra més significativa és la referent al Cava Premium, que presenta un increment del 30,8%, o el que és el mateix, 1,2 milions més d'ampolles que en la mateixa data de l'any passat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.