Vegueria del Penedès

PLAYA AQUAPARK

Cubelles estrenarà la propera setmana un nou parc aquàtic a la platja de la Mota


Redacció Cubelles

29-06-2017 10:26

El parc estarà obert tots els dies a partir del 5 de juliol fins al 5 de setembre de 10.00 h. a 20.00 h. i el preu serà de 10 euros per una hora

Cubelles estrenarà la propera setmana un nou parc aquàtic a la platja de la Mota. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El servei de parc aquàtic licitat enguany per l’Ajuntament de Cubelles es posarà en marxa ben aviat. L’empresa adjudicatària, Playa Aquapark, obrirà en breu les seves portes tot oferint una innovadora manera de gaudir a la platja adreçada a tot tipus de públic.

Es tracta d’una empresa especialitzada en parcs aquàtics inflables a l'aire lliure amb la finalitat d’oferir més diversió i activitat física a la platja assegurant la més alta seguretat per als seus uasuaris.

El parc de Cubelles, situat a la Mota de Sant Pere, tot just al davant de la plaça de Pere Quart, estarà obert tots els dies a partir del 5 de juliol fins al 5 de setembre de 10.00 h. a 20.00 h. i el preu serà de 10 euros per una hora.

La companyia també ofereix els seus serveis a Santa Susanna, Sant Vicenç de Montalt i Calafell, on cada parc disposa de diferents inflables i recorreguts.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.