Vegueria del Penedès

ESTIU MOGUT

Intensa pedregada aquesta matinada a Sitges


Redacció Sitges

30-06-2017 14:25

Agents de la Policia Local han hagut de tancar aquesta matinada fins a nou carrers que el cabdal d'aigua no els feien transitables

Intensa pedregada aquesta matinada a Sitges. Noemi Milà

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La tempesta d'aquesta nit ha deixat anar una impressionant pedregada en algunes zones del Garraf, acompanyada de fortes ratxes de vent. La intensa pedregada ha despertat de matinada bona part de la població de Sitges i d'algunes zones de Sant Pere de Ribes i Vilanova.

Els llamps i el vent han arribat amb una potent tempesta: pluja intensa que ha donat pas a pedres del tamany de fins a una pilota de golf en molts punts del Garraf, especialment a Sitges on s'han descarregat fins a 20 litres per metre quadrat.

L'episodi de tempesta amb calamarsa que ha assolat el litoral aquesta matinada ha obligat a la Policia Local a tancar durant unes hores fins a nou carrers perquè el cabdal d'aigua no els feia transitables.

Els carrers afectats, que ja són tots oberts, han estat l'Avinguda de Navarra, Rafael Llopart, Isabel Julià, Joan Maragall, Sant Damià, Verge Montserrat, Anselm Clavé i el camí que travessa la Riera de Ribes. El carrer Bassa Rodona, tot i que tenia un alt nivell d'aigua, no s'ha hagut de tancar.

L'episodi de calamarsa ha generat també una incidència en el sistema elèctric dels carrers pròxims a la cala Balmins, que ha necessitat de l'actuació del cos de bombers, a més del tècnics de la companyia.

L'episodi ha deixat restes vegetals a les vies públiques degut a la força amb la que ha impactat en la població d'arbres de la vila, així com alguns danys en vehicles.

L'observador a Sitges del Servei Meteorològic de Catalunya ha informat de matinada que la tempesta descarregava amb força acompanyada de calamarsa amb pedra de fins a 2 cms.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.