Vegueria del Penedès

CRIMS ALEATORIS?

Vinculen el tiroteig de Gavà amb els crims de Mont-roig i Vilanova perquè en tots la munició era la mateixa


ACN Vilanova i la Geltrú

07-07-2017 13:59

El presumpte autor dels crims és Jordi Casas Cordero, que estava empadronat a Calafell però vivia en una casa ocupada a Canyelles

El presumpte autor dels crims és Jordi Casas Cordero, que estava empadronat a Calafell però vivia en una casa ocupada a Canyelles. EIX

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra vinculen el tiroteig de Gavà amb els crims de Mont-roig i Vilanova i la Geltrú perquè en tots tres casos es va fer servir la mateixa munició. En concret, bales del calibre 222 Remington. El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha dit a més que "hi ha indicis sòlids" que vinculen el detingut amb l'assassinat a Miami Platja, perquè a més de la munició, quan Jordi Casas Cordero va disparar contra els dos policies, es trobava a les immediacions del tanatori on se celebrava el funeral per l'home de 63 anys a qui van matar diumenge. La policia investiga si el detingut tenia vincles familiars amb aquesta víctima, cosa que fa agafar força a què el mòbil d'aquest crim haguessin estat desavinences personals. Jané també ha explicat que l'arrestat, que continua hospitalitzat, tindria els permisos corresponents per utilitzar el subfusell de tir olímpic amb què va disparar al sergent i al caporal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.