Vegueria del Penedès

SEGURETAT VIÀRIA

La Policia de Vilafranca controlarà els sorolls que produeixen els vehicles a la via pública


Redacció Vilafranca del Penedès

02-08-2017 19:47

En cas que es detecti que el silenciós del vehicle sigui del tot ineficaç o sigui inadequat, els agents podran multar i, fins i tot, immobilitzar el vehicle

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

En època estival són molts els requeriments que la Policia Local de Vilafranca rep de la ciutadania relacionats amb la convivència. Un d’ells és el soroll en via pública sobretot en hores de descans i, d’aquests sorolls, alguns són produïts per vehicles circulant.

La Policia Local, per garantir la bona convivència i el descans de les persones, farà en les properes setmanes una campanya per controlar els vehicles que produeixin sorolls excessius ja sigui pel fet de circular amb els silenciadors ineficaços, inadequats o deteriorats, o per acceleracions brusques.

En cas que es detecti que el silenciós del vehicle sigui del tot ineficaç o sigui inadequat, els agents podran multar i, fins i tot, immobilitzar el vehicle.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.