Vegueria del Penedès

MUSEU DE LA PELL

Llum verda a la instal·lació del Centre Europeu de la Pell de Qualitat a Igualada


ACN Igualada

27-09-2017 10:13

S'ubicarà en dues antigues adoberies rehabilitades ubicades al costat del Museu de la Pell

Vistes exteriors de l'Adoberia Bella, seu de l'Igualada Leather Cluster Barcelona. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central ha donat llum verda al pla que ha de permetre la instal·lació a Igualada del Centre Europeu de la Pell de Qualitat al costat de l'actual Museu de la Pell i Comarcal. El nou centre ocuparà dues antigues adoberies que ja han estat rehabilitades i estan situades a la cantonada del Camí del Rec amb el carrer Doctor Joan Mercader. Urbanisme ha aprovat requalificar les dues adoberies que tenien usos industrials com a equipaments públics perquè puguin acollir el nou centre. L'objectiu de l'Ajuntament d'Igualada és recuperar i regenerar el patrimoni industrial del barri del Rec i potenciar la projecció de la indústria adobera del municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.