Vegueria del Penedès

PRESSUPOSTOS 2018

Cubelles posa marxa el primer projecte de pressupostos participatius


Redacció Cubelles

05-10-2017 17:22

La ciutadania escollirà a quines inversions del 2018 es destinaran 150.000 euros

Cubelles posa marxa el primer projecte de pressupostos participatius. Ajuntament de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El primer projecte de pressupostos participatius de Cubelles ja ha començat a rodar. La presentació pública de dimarts va servir per exposar a la trentena d’assistents com s’estructura aquest procés participatiu i de quina manera la ciutadania pot fer les seves aportacions de propostes d’inversió i quin serà el mecanisme per votar-les.

Una empresa és l’encarregada de dinamitzar aquest procés, canalitzat a través del web www.pressupostosparticipatiuscubelles.cat, malgrat que també es poden fer propostes per escrit a l’OPIC. El pressupost destinat a aquesta iniciativa son 150.000 euros del capítol d’inversions que es repartiran entre les iniciatives aprovades i quantificades econòmicament pel personal tècnic municipal i que siguin referendades per una votació ciutadana. Hi ha de temps fins el 22 d’octubre per presentar propostes que seran avaluades tècnicament i es podran votar de l’11 al 18 de desembre.

La sessió va finalitzar amb uns petits tallers grupals on es van començar a treballar propostes d’iniciatives assessorats per personal tècnic municipal i dels dinamitzadors del procés. Es pot seguir l’actualitat del projecte a través del web o els perfils oficials a Facebook, Twitter i Instagram, per telèfon al 93 895 03 00 o presencialment.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.