Vegueria del Penedès

ROBATORI

Detenen un jove a Sant Pere de Ribes per atracar un menor al carrer


Redacció Sant Pere de Ribes

10-10-2017 12:15

La víctima va facilitar una acurada descripció del lladre i la policia va poder detenir-lo amb alguns dels efectes robats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Policia Local va detenir a un jove com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació a un menor d’edat. Els fets van passar la nit de dilluns de la setmana passada, quan un noi de 17 anys es dirigia a casa seva i va ser abordat per un altre jove amb l’excusa de demanar-li una cigarreta. Quan la víctima es disposava a treure el paquet de tabac que duia en una ronyonera, el presumpte lladre va llançar-se-li al damunt i li va sostreure un petit altaveu. L’autor del robatori també va demanar-li la ronyonera en to amenaçador, però el jove va poder fugir corrents fins a casa seva.

Posteriorment el menor d’edat es va adreçar amb el seu pare a la Policia Local per denunciar els fets. El jove presentava una petita ferida i estava molt espantat. No obstant, va poder facilitar una descripció acurada del lladre. Gràcies a això, els agents van iniciar una recerca pels carrers i van localitzar a un jove de 18 anys que coincidia amb la descripció facilitada per la víctima. Els policies van escorcollar-lo i li van trobar l’altaveu que l’incriminava, motiu pel qual van procedir a la seva detenció.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.