Vegueria del Penedès

Detenen al Vendrell dues persones per falsificar un certificat d'empadronament


ACN El Vendrell

16-10-2017 15:29

Un dels arrestats és un ciutadà marroquí que volia regularitzar la seva situació a l'estat espanyol

Cos Nacional de Policia. Cos Nacional de Policia

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La policia espanyola ha detingut dues persones al Vendrell com a presumptes autors de delictes de falsedat documental per haver modificat il•legalment un certificat d'empadronament. Un dels arrestats és un ciutadà d'origen marroquí que volia regularitzar la seva situació a l'estat espanyol i, per fer-ho, hauria falsificat la documentació d'empadronament en connivència amb una veïna del Vendrell, suplantant la identitat d'una tercera persona que també viu a la capital del Baix Penedès. En el moment de presentar els papers, els funcionaris de la Unitat d'Estrangeria de la policia espanyola van detectar diverses contradiccions a la seva exposició. Això va desencadenar una investigació durant el mes d'agost, la qual ha conclòs amb les dues detencions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.