Vegueria del Penedès

OFICINA JOVE

Més de 500 joves del Baix Penedès es consciencien dels perills d’un accident de trànsit


Redacció El Vendrell

21-10-2017 10:08

L’objectiu de l’activitat ‘Canvi de marxa’ és conscienciar de tot el que pots arribar a perdre en un accident de trànsit

Més de 500 joves del Baix Penedès es consciencien dels perills d’un accident de trànsit. CC Baix Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Oficina Jove del Baix Penedès ha tornat a convocar, novament, un acte que ha omplert el teatre Àngel Guimerà, amb l’assistència de més de 500 joves d’instituts del Vendrell i comarca. L’objectiu de l’activitat ‘Canvi de marxa’ és conscienciar de tot el que pots arribar a perdre en un accident de trànsit. I per evitar aquests riscos tan preuats com poden ser la vida, el primer que cal és ser responsable al volant i no fer ús de l’alcohol i les drogues, així com l’excés de velocitat.

Aquesta activitat de sensibilització relacionada amb les conductes de risc en la conducció i l'oci nocturn està promoguda per la Fundació Mutual de Conductors i el Servei Català de Trànsit. Des de l'Oficina Jove del Baix Penedès ja s’ha treballat anteriorment en altres projectes per tal que la prevenció de la sinistralitat i l’adquisició de conductes responsables siguin claus en el present i futur dels joves de la comarca.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.