Vegueria del Penedès

CAP INFANT FORA DE JOC

La Creu Roja de Vilanova busca voluntaris per a la nova campanya de recollida de joguines de Nadal


Redacció Vilanova i la Geltrú

23-10-2017 16:42

L'any passat es van atendre 400 famílies, es van fer diferents accions de sensibilització i es van repartir 500 fanalets solidaris per a la cavalcada de Reis

La Creu Roja de Vilanova busca voluntaris per a la nova campanya de recollida de joguines de Nadal. Creu Roja

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Creu Roja de Vilanova busca voluntaris per a la nova campanya de recollida de joguines de Nadal. L'organització prepara novament la campanya solidària de les festes de Nadal i Reis i vol fer una crida al voluntariat de la comarca per tal d'impulsar accions de sensibilització al territori i que les famílies amb menys recursos puguin oferir joguines als més petits. I és que joguines també són transmissors de valors socials i les eines amb la que els nens i les nenes adquireixen coneixements i comportaments que formaran part del seu bagatge.

És per això que un any més Creu Roja proposarà durant el mes de desembre accions per donar resposta a les famílies amb menys recursos: "és ara més que mai que hem de fer una crida social a la solidaritat i la tolerància per a que tots els infants rebin una joguina amb la que desenvolupar les seves capacitats i habilitats al·ludint al valor pedagògic d’aquesta". Per això Creu Roja fa una crida per trobar voluntar que puguin atendre les famílies que rebran aquesta ajuda i participin de les diferents accions que es desenvolupen durant la campanya.

En la campanya passada a Vilanova, Cubelles i Canyelles es van atendre fins a 400 famílies i es van realitzar diferents accions tant de sensibilització com de captació de joguines. Enguany es tornarà a repetir la campanya del fanalet solidari que en la edició passada ve repartir més de 500 fanalets a la rambla Principal de Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.