Bons resultats pel Club Judo Olèrdola a Copa Catalunya

Redacció Olèrdola

25-10-2017 22:32

Club Judo Olèrdola. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

5 Ors, 3 Plates i 3 Bronzes per al Club Judo Olèrdola a la 2ª Copa Catalunya de Judo Benjamí i Aleví que es va celebrar dissabte, dia 21, al recinte Llars Mundet de Barcelona.

En la categoria Alevi, en el torn de matí, Toni Torrents es feia amb la primera posició. A la tarda era el torn dels Benjamins en el que Ísmael Amgmar, en Gerard Sellés, la Beth Coca i la Sandra Llosas van pujar al més alt del podi penjant-se l'or.

Dídac Muñoz, en Nil Pujadas i l'Oriol Llosas van aconseguir penjar-se la plata, mentre que Abel Fonts, en Roger Font i en Guillem Muñoz també van pujar al podi en guanyar el bronze.