Vegueria del Penedès

TAEKWONDO

Patricia Rubio Calafell aconsegueix la medalla d’or al Open de Dinamarca


Redacció Canyelles

26-10-2017 16:46

Patricia Rubio Calafell al Open de Dinamarca. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El passat dissabte dia 21 d’octubre es va celebrar el Open de Dinamarca a la ciutat de Copenhage on Patricia Rubio Calafell va aconseguir la medalla d’or en Free Style i un medalla de bronze en Poomse.

Patricia Rubio, alumne de l’Escola Chois Vilanova, 4art dan i des de fa anys és la mestra de l’Escola Chois de Canyelles, on aquest estiu els alumnes de la selecció nacional de Dinamarca, Alba i Johann Hollederer, van rebre una recepció per part de l’alcaldessa Rosa Huguet.

Patrícia Rubio va assistir del 18 al 22 d’octubre al seminari internacional (poomsaes synergy seminari) de taekwondo a la mateixa ciutat per part del seleccionador de Dinamarca, el Sr. Ky-Tu Dang, un seminari amb un alt nivell de participació de gran qualitat tècnica.

Agrair l’hospitalitat per part de l’equip de Dinamarca i de la família Hollederer-Diget amb qui Patricia va poder gaudir al màxim d’aquest cita.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.