Vegueria del Penedès

ELECCIONS 21-D

L'ANC convoca la taula de partits i entitats per debatre l'estratègia conjunta per la 21-D


ACN Barcelona

31-10-2017 9:04

L'entitat només reconeix la República però afirma que el seu objectiu més immediat és una victòria incontestable a les eleccions que la ratifiqui

El vicepresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Agustí Alcoberro, atenent els mitjans de comunicació aquest 17 d'octubre del 2017. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat abans del 3 de novembre la taula de partits i entitats per debatre l'estratègia conjunta per a les eleccions del 21 de desembre, segons va acordar el Secretariat Nacional reunit aquest dilluns a la nit. La trobada se celebrarà a la seu de l'ANC i es farà amb l'objectiu "d'obtenir una victòria incontestable que ratifiqui la República, activi la Llei de transitorietat jurídica i el procés constituent, i restitueixi la sobirania dels legítims representants del poble català", segons explica l'entitat en un comunicat. D'altra banda, el Secretariat Nacional deixa clar que només reconeix la República i ha reiterat el seu rebuig a l'aplicació del 155 i la "repressió que s'ha iniciat contra el nostre legítim Govern i Parlament".

Per tot plegat, l'ANC crida a continuar treballant per "reconstruir" la República "des del carrer i la mobilització".

Pel que fa les eleccions, l'ANC opina que "no poden ser considerades plenament democràtiques" perquè estan "convocades il·legítimament" pel govern espanyol, per l'empresonament del president de l'ANC i d'Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, i el desplegament de les forces policials arreu de Catalunya "coaccionant el dia de la votació".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.