Vegueria del Penedès

DENÚNCIA PENAL

Enxampen el conductor d'un camió de nou tones que circulava per l'AP-7 quintuplicant la taxa d'alcohol permesa


ACN Sant Sadurní d'Anoia

03-11-2017 12:44

La policia el va denunciar de matinada a l'altura de Sant Sadurní d'Anoia

Enxampen el conductor d'un camió de nou tones que circulava per l'AP-7 quintuplicant la taxa d'alcohol permesa. Mossos d'Esquadra

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Mossos d'Esquadra van denunciar aquest dimarts 31 el conductor d'un camió de nou tones que circulava per l'AP-7 sota els efectes de l'alcohol. Al voltant de les 3.50 h, els agents el van aturar a l'altura de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), on van fer-li la prova d'alcoholèmia, amb un resultat de 0,77 mg/l en aire expirat. La xifra quintuplica els 0,15 mg/l permesos per aquest tipus de vehicles, de manera que la policia va immobilitzar el tràiler i va denunciar penalment el conductor, de 52 anys i veí de Barcelona. Properament, l'home haurà de comparèixer al jutjat de Vilafranca del Penedès, que s'ha fet càrrec de la investigació.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.