Vegueria del Penedès

VIA PÚBLICA

Estem satisfets amb l'aprovació de la normativa de solars


Xarxa Vendrellenca El Vendrell

05-11-2017 16:35

Solar buit al Vendrell. Eix

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Des de la Xarxa Vendrellenca i a traves d’aquest comunicat, volem mostrar la nostra satisfacció per l'aprovació de la nostra proposta per tenir una normativa especifica sobre solars i tancaments d’habitatges del nostre municipi.

Agraïm el vot favorable de tots els grups del ple i esperem que en un període breu de temps, amb la posada en marxa de  la normativa, quedin resolts a mig i llarg termini els problemes de salubritat, mobilitat i seguretat, que plantegen alguns solars i tancaments d’habitatges de la nostra vila.

No obstant volem remarcar que, nosaltres entenem que això nomes és una aprovació administrativa, que no serà efectiva fins que l’Ajuntament, ha de treballar d’ofici obrint expedients a propietaris que no compleixin la normativa, i d’altra banda,  ha de donar exemple amb els solars de titularitat  publica i tenir-los tots en condicions.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.