Vegueria del Penedès

SECTOR VINÍCOLA

Un nou inversor entra a l'accionariat de Juvé & Camps per reforçar la companyia


ACN Sant Sadurní d'Anoia

06-11-2017 12:00

La família manté el pes en el consell d'administració, amb Joan Juvé com a president i Meritxell Juvé com a consellera delegada

El lideratge de l'empresa continuarà en mans de la família Juvé i Joan Jové, com a president. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El grup Juvé & Camps ha reorganitzat la seva estructura accionarial amb l'entrada d'un nou soci inversor. Segons ha informat l'empresa a través d'un comunicat, alguns membres de la família s'han deslligat del projecte i han venut les seves participacions a aquest nou accionista, que arriba per reforçar la companyia. El lideratge de l'empresa continuarà en mans de la família Juvé i Joan Jové, com a president, i Meritxell Jové, com a consellera delgada, es mantindran al capdavant del consell d'administració amb els mateixos rols i participació accionarial d'una empresa que, asseguren, mantindrà el seu perfil d'empresa familiar. El canvi d'accionariat es va formalitzar el passat 27 d'octubre.

El projecte vinícola de Juvé & Camps es va engegar l'any 1921 a Sant Sadurní d'Anoia. Actualment la marca compta amb 271 hectàrees de vinya de cultiu ecològic.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.